064/28-70-438         062/75-88-08
nokebeli83@gmail.com
Prozori su jednostavno tu. Oni su sastavni deo naše svakodnevnice tako da na njih jedva da obraćamo pažnju. Uglavnom ne gledamo same prozore, već kroz njih. Gledajući kroz prozore naše misli mogu slobodno da lutaju. Posmatramo drvo ispred svoje kuće, ulicu, dvorište.
Gledamo kako opalo lišće menja boju, kako u proleće priroda ponovo počinje da diše, kako ljudi prolaze, šta se dešava u komšiluku. Prozor je otvor u svet.
Ili recimo zimi kada je napolju veoma hladno, a mi uživamo uz vruću šolju čaja, postaje nam jasno koliko prozori doprinose našem prijatnom osećaju: uživamo u prijatoj toplini doma posmatrajući pritom zimski predeo.
- ALUMINIJUMSKI
  i PVC
  PROZORI
Tek kada gradimo ili vršimo renoviranje u prvi plan izbijaju tehnički aspekti prozora. Tada razmišljamo o tome šta sve jedan prozor mora da pruža. Otkrivamo detalje kao što su okovi ili zaptivke. Pritom se moramo odlučiti za onaj materijal koji ispunjava sve zahteve po pitanju prozora, kao što je na primer optimalna toplotna izolacija za svaku vrstu klime, kako leti tako i zimi.

PVC prozori zadovoljavaju ovakve visoke zahteve i oni čine život lakšim po pitanju malih stvari. Kvalitetni VEKA profili nikada ne moraju da se kasnije premazuju bojom i imaju veoma glatku površinu, što Vama olakšava njihovo čišćenje. Na kraju krajeva, sigurno imate nešto bolje da radite nego da čistite prozore. Možete jednostavno da se opustite kod kuće, pročitate neku knjigu.
[Početna][Proizvodi][Galerija][O nama][Kontakt]

desing:::bdizajn