ROLETNE

roletne / nadgradne, spoljne /
komarnici, rolo zavese, venecijaneri

Zaštita od vetra, kiše, snega, sunca, buke, neželjenih pogleda, insekata...

Prava zaštita od vremenskih prilika

Roletne su proizvod za prozore i balkonska vrata koji najbolje štiti stolariju od vetra, kiše i snega, a vas od neželjenih pogleda, a ujedno može da ulepša izgled vašeg doma. Zahvaljujući aluminijumskim lamelicama koje su ispunjene poliuretanom, kao i roletnama koje u kutiji sadrže termoizolaciju, vaš dom biće dodatno zaštićen od hladnoće i nepodnošljive vrućine

Nadgradne roletne

Nadgradne roletne su roletne koje se ugrađuju isključivo zajedno sa prozorom. Kućište se nalazi iznad prozora i kvadratnog je oblika. Mogu imati ručno ili motorno upravljanje na taster ili daljinski.

Spoljne roletne

Spoljašnja roletna primenjuje se u slučaju kada je prozor već ugradjen, a gradjevinski otvor obradjen. Roletna se nanosi sa spoljne strane prozora I kroz vodilice pričvršćuje za sam prozor. Sa unutrašnje strane u prostoriji ,na štoku prozora se montira automat sa gurtnom ili kurbla.

U ponudi su aluminijumske i PVC roletne u velikom izboru boja i dezena. Vaše je samo da izrazite želju, a mi ćemo Vam isporučiti i ugraditi proizvod u najkraćem mogućem roku.

Komarnici

Komarnici vas mogu osloboditi nevolja sa insektima u kući. Kada budete ugradili komarnike na prozorima ili na balkonskim vratima, vi ste se rešili ovih napasti. Postoji više vrsta komarnika.   

Venecijaneri

Venecijaneri mogu vam ukrasiti prostor gde boravite, pored toga vas štite od sunčevih zraka i neželjenih pogleda. Izradjuju se u različitim bojama.   

Trakaste zavese

Izuzetan dekorativni detalj mogu biti trakaste zavese. Pogodne za poslovni prostor, ali sve više nalaze primenu i u privatnim kućama. Postoje u skoro svim bojama i dezenima.   

Rolo zavese

Elegatno rešenje za vaš dom predstavaljaju rolo zavese. Rolo zavese ne sakupljaju prašinu i ne zadržavaju mirise. Možete naručiti boju koja se uklapa u vaš enterijer. Rolo zavese mogu biti: jednobojne, prugaste ili šarenih modela . Možete izabrati razne vrste materijala, od kojih bi izdvojili black-out platna, dan noć zavese, koje služe za potpuno zamračenje i zaštitu od sunca…   

recenzije

POZOVITE 
i informišite se kako da vaše želje postanu stvarnost